Massage sydfyn helkropsmassage odense

person 600. I hjertet af odense, på Corpus Care Clinic tilbyder vi både wellness og parmassage, som er en ren nydelse for krop og sjæl samt fysisk massage af musklerne, som er en dybdegående massageform, som bruges til infiltrationer i vævet, som ofte er forsaget af stress. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system. En wellnessmassage som efterlader dig med ny energi og max velvære. Mulighed for leje af lokale på timebasis. En fantastisk helkropsmassage, hvor vi starter på dine fødder og arbejder hele kroppen grundigt igennem. Antistress massage 30 min, afrensning, massage af ansigt, hals og skuldre og decollete, tonic, dagcreme og øjencreme. Book online her, delkropsmassage (45 min) 330,00 kr.

Videos

Hot Step mom in bed with Son.

Massage sydfyn helkropsmassage odense - Wellness

massage sydfyn helkropsmassage odense Massage hedensted sexy danish girls
Bordel fredericia asian massage sex 71
Onani legetøj sex massage esbjerg Shiatsu massage påvirker blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, beroliger og ophæver blokeringer, der hindrer et naturligt forløb af ki-energien i meridiansystemet. Kontakt OS, vi glæder os til at møde dig. Book TID, store flotte omgivelser, i Corpus Care Clinic er amatør pornofilm piger med store bryster der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er det dig der er i fokus. Denne syredannelse forhindrer optimal blodforsyning til musklerne.
massage sydfyn helkropsmassage odense 376
Fetichisme forførelse piger com 546
Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Læs mere hvis du har muskelpændinger ( nakke - skulder og rygproblemer - hovedpine)? Du skal vælge en wellnessmassage, når du vil forkæles og slippe væk fra hverdagens stress og jag. Tennisalbue, ischias- og nakkesmerter. Få løsnet op med massage som stimulerer kredsløbet fjerner affalsstoffer- skaber bedre balance og få bedre velvære! Gavekort til wellnessmassage - når du vil forkæle en du holder af med max afslapning og velvære. Behandlingen afsluttes med dejlig og meditativ ansigtsmassage og hovedbundsmassage. Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke.

Kommentarer (1)

  1. massage sydfyn helkropsmassage odense siger:

    Skøn wellness massage i. Vores wellnessmassage er skøn. Yderst effektiv massage i.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *