Pik i numsen tantra massage med udløsning

i hele din krop, og dermed giver dig mulighed for at opleve den højeste nydelse. Tantramassage giver dig mulighed for at komme dybt ind i dig selv og mærke dig selv indefra. Yoga Nidra Yoga Nidra kaldes også 'bevidst yogisk søvn og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Det er noget af det vores massører er uddannede i og de hjælper dig med at lære at beherske energien. Der hvor andre taler om happy ending tror vi på never-ending happiness. Meditation, tantra viser os at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst. Hvis du vælger at få en guidet yogisk afspænding i tilknytning til din tantramassage vil du mærke hvordan det forstærker disse effekter fra massagen, og hvordan de erotiske energier for mulighed for at forstærke tilstanden af afspænding i hele dit væsen. Ifølge tantra kan manden ligesom kvinden være multiorgastisk, det vil sige i stand til at få mange orgasmer uden at miste energien gennem udløsning. Den kærlige og nærværende måde som massagen gives på vækker hjertet hos både modtager og giver, og dette giver dig endnu mere ro i hovedet.

Pik I Røven: Pik i numsen tantra massage med udløsning

Men vi lever i et samfund som har glemt dette, og i stedet opdrager man drengene til at udløsningen er målet. Yoga Nidra giver pik i numsen tantra massage med udløsning en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde.

Videos

A Relaxing And Arousing Tantra Tech. Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker. Vores Meditation-Add-Ons giver mulighed for en meditation hvor du kan bruge energien fra massagen under vejledning fra din massør, der har lang erfaring med og forståelse af denne slags meditation, og som derfor kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig i denne praksis. . Pakke 3, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 3 timer. Massagen er også en enestående mulighed for at slippe ideen om hvilke roller, du skal spille, og hvad du skal gøre for at gøre det rigtige det er her, du kan lægge arbejdsidentiteten, familierollerne og idealerne til side for en stund og virkelig opleve den. Det betyder også at udfordringer som rejsningsbesvær og for tidlig sædudløsning kan afhjælpes gennem tantramassage. Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet.

Kommentarer (1)

  1. pik i numsen tantra massage med udløsning siger:

    Pik I Røven Tantra..

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *